Jämför K9 Advantix med Frontline Plus

För det första, låt oss bekräfta, är K9 Advantix en hund loppa behandling, därav namnet. Detta är inte en produkt som kan användas på katter. Så om du är en katt ägare, stick med Frontline som det är definitivt den bästa produkten för att kontrollera loppor och fästingar för vår katt husdjur.

Hundägare dock har ett val. K9 Advantix för hundar gör något av vad Frontline Plus gör, och lite mer, och det är även säljs till ett lägre pris. Men, behöver du Dog Advantix loppa droppar?

Okej, låt oss jämföra dessa aktuella loppor behandlingar.

loppor

Både K9 Advantix och Frontline Plus för hundar dödar loppor, och hålla på att döda dem i minst en månad. Men, bär Frontline Plus oftast på att döda nya loppor som uppfyller din hund för mycket längre, kanske upp till två månader. Denna period av loppor varierar beroende på antal och aktivitet bland loppor i din ort, så förväntar sig den längsta tidsperiod under vintermånaderna.

fästingar

Båda produkterna förstör fästingar. Men bara Dog Advantix stöter bort dem också.

bitande löss

Båda produkterna förstör tugga löss.

mygg

Endast K9 Advantix för hundar dödar och stöter bort myggor.

bitande flugor

Endast Dog Advantix repellerar bitande flugor.

Så båda produkterna deal med huvudproblemet med loppor och fästingar, men K9 Advantix repellerar även bitande flugor och myggor. Medan många djur helt enkelt inte behöver dessa insekter behandlas, många fler gör.

Så när vi jämför K9 Advantix med Frontline Plus det beror egentligen på vad skadedjur du behöver ta itu med. Om din hund är bedrövad och irriterad av bitande flugor och myggor är det vettigt att försöka Dog Advantix. Men om dessa insekter är inte problematiska Frontline erbjuder sparande totalt sett som du ofta inte behöver använda den så regelbundet. Plus, om båda produkterna måste uppfylla stränga säkerhetsregler, vinner Frontline eftersom den bara har en aktiv ingrediens jämfört med två för Advantix. Ju färre aktiva ingredienser, desto mindre chans att någon allergisk reaktion.