katt går

Det är ett faktum, katter gillar höjder! Oavsett om det är för bättre observation, dominans över andra katter eller för att komma bort från påfrestningar, vet vi inte riktigt vet. Om du någonsin sett en katt du inse att det finns två platser som de vill vara, som ligger högt ovanför eller sitter på ett fönster.

Med våra unika ramper och sittpinnar du kan göra sina smultronställen mer bekväm och introducera nya fläckar. Ett par strategiskt placerade ramper och dina katter kommer att besöka och utforska delar av ditt hem onåbar innan. I själva verket kommer tre ‘Kitty Ramper’ och ett ‘Corner Perch “förvandla ditt vardagsrum
in i en katt fristad.

Fördelarna slutar inte där. Våra ramper uppmuntra naturlig träning gör dina husdjur gladare och friskare. “Träningen kattdjur med ökad hälsa, inklusive en längre livslängd”, säger veterinären Carol Tice, DVM av Cat Clinic of Cary, North Carolina. “Det lindrar stress, minskar aggressivitet och håller katter alert. Övning bara gör katter må bättre.”

Våra ramper ger också hjälp till katter efter att de har mins-klöst. Klättring kommer andra natur för katter, men när en de-klöst katt försöker klättra han glider, glider och ramlar ner. Han förstår inte varför han inte kan klättra och detta skadar hans mentala välbefinnande. Våra ramper och sittpinnar motvikt denna sjukdom. De-klor katter kan lätt gripa mattan och klättra till sin favoritplats, hoppa från kanten till kanten och agera som en katt som återställer förtroendet.

Är golvyta begränsat på ditt hus? Våra ramper och sittpinnar tar upp någon golvyta skillnad från traditionella katt träd som har stora baser och stolpar. Våra ramper har också en vacker tall finish. Detta håller dem letar nytt jämfört med traditionella träd som är täckta i mattan och visar slitage efter lite användning.

Du behöver inte börja stort, kan du köpa en ramp eller två och växa därifrån.