kläder alternativ för stora hundar

Stor hund kläder ses ofta som en “biker jacka” på en tjock hund men det finns många skäl till att stora hund kläder kan vara något att lägga till i din hunds garderob. Det finns praktiska skäl till stor hund kläder samt stor hund kostym för speciella evenemang.

Om du har sett många av de duktiga hundar som presterar på mässor och festivaler är det klart att stora hund kläder behövs samt att för små hundar. Stor hund kläder bör vara robust och elegant. Big Dog kostymer bör göras med säkerhet i åtanke, inklusive brandsäkra om det finns någon chans att din stora hund är nära elden med kostym på.

Det finns andra skäl att söka stora hund kläder för din större hund. Till exempel kan om du flyttar eller besöka ett mycket kallare område din Doberman eller dalmatiska vara mycket mer bekväm med stor hund tröjor eller en mängd stora hundtäcken för att hålla kylan borta. Stora hundar med kort hår kan fortfarande lida i kylan, särskilt om inte anpassas till det. En stor hund med tunt hår och hud har ingen naturlig skydd mot kylan. Big Dog tröjor kan också hjälpa dessa hundar genom att förhindra solbränna i sommar solen.

För den feminina stor hund finns stora hund klänningar som inte lämnar något tvivel din hund är all flicka. En stor hund klänning kan också behövas för att inkludera din stora hund eller servicehund i ett bröllop och samtidigt lägga en festlig touch till tillfälle.

Ok så du är inne på en sajt och du kan se användningsområden för dessa saker men skor? Är det inte att bära det för långt? Inte nödvändigtvis! Skor för stora hundar kan skydda sina fötter när man går på varma sommardagar trottoarer och asfalt. För de mer äventyrliga off stövlar road hund eller skor för stora hundar skyddar mot smärtsamma skador till dynorna av fötterna från vassa stenar eller taggar.

Från stora hund tröja till andra stora hund kläder finns stora hund kläder både från en “bara på kul” synvinkel samt en allvarlig välfärd sida. Detta kan vara särskilt sant för stora hundar som kan förbises förrän för sent.