konsten att hundträning & lydnad skolan

En av de bästa sakerna med hund ägande är att de kan tränas att lyda kommandon och kan göra en anslutning med sin ägare. Hundträning kräver ett visst mått av tålamod och beslutsamhet, men kommer att resultera i en väluppfostrad husdjur som dina vänner och familj kommer att älska.

Konsten att hundträning är ganska enkelt, men att få din hund att förstå är en annan historia. Om du vill lära din hund att sitta, börja med att ge honom / henne “sitt” kommando och tryck försiktigt ner på deras baksida samtidigt sätta en annan hand på bröstet och trycka tillbaka försiktigt. Detta kommer att placera dem i sittställningen. Om din hund är resistenta vid första, fortsätta att försöka, men förbli lugn och vara varsam med ditt husdjur. Ett av de mest effektiva metoderna för hundträning är att belöna ditt husdjur efter att han / hon har lytt ditt kommando. När din hund är i sittande ställning, belöna honom / henne med en särskild behandling och berömma dem för deras beteende. Denna hund utbildning praktik kan göras flera gånger om dagen, varje dag tills din hund kan sitta utan att styras i rätt läge.

Det är bäst att börja hundträning så tidigt som möjligt. Om du har en valp, börja tidigt och lära honom / henne de grundläggande kommandon. Viktigast alltid ha en speciell behandling för att belöna dina lurviga lilla vän för sitt beteende.

Om du upptäcker att du inte har tid eller energi för hundträning, är lydnad klasser ges i de flesta områden och kommer att innebära en annan individuell utbildning ditt husdjur i utbyte mot en avgift. De grundläggande kommandon kommer i allmänhet att lära, tillsammans med beteendemässiga tekniker. Varje instruktör har hans / hennes eget sätt att bedriva hundträning, så se till att fråga om deras metoder innan inskrivning ditt husdjur. Hundträning lydnad klasser brukar pågå i flera timmar och hålls ofta på kvällen. Om du är intresserad av lydnadsträning för ditt husdjur, kan du lära dig mer genom att titta på den sekretessbelagda delen i din lokala tidning för reklam eller genom att kontakta din lokala veterinär eller djursjukhuset för rekommendationer för en bra hund utbildning.

Dog utbildning, om det görs på rätt sätt, kommer att göra din hund till en idealisk kandidat för semester och att vara i situationer där en massa andra människor är närvarande. Vissa hundar blir väldigt lättretlig i närvaro av andra människor, men en vältränad hund kan vara milda lugn i alla situationer. Även om de är angelägna, kommer ett husdjur som har upplevt riktig hund utbildning vara en glädje att ha runt och kan också visa sig vara en säker husdjur att resa med.