kyckling körningar och coops – enkla att bygga

Trots vad du kanske tänker, kan både kyckling körningar och coops byggas med lätthet. Vissa människor har den här idén i huvudet att det tar något slags geni för att bygga sin egen hönshuset, men som inte kunde vara längre från sanningen. På grund av alla de resurser som finns tillgängliga på Internet, kan nybörjare få sin hönsgård och coop byggdes på bara några dagar. Allvarligt. Om jag kan göra det, jag är säker på vem som helst i världen kan.

Innan vi gräva i innehållet där jag ger dig resurser för att titta på, ska vi täcka en del saker som måste beaktas innan du börjar bygga.

Vill du ha skona tillräckligt med mark i din trädgård? Anledningen till att jag frågar detta är att du kommer att bli förvånad över hur stor en hönshuset kan få. Självklart, det beror på hur många höns du höjer. Om du håller upp till fem hönor, måste du ha ungefär 20 av 20 fot för körningen och hönshuset. Tänk på att körningen kommer att uppta det mesta av det utrymmet. En Chicken Run är ganska mycket krävs, är det ett område där kycklingarna kan köras (därav namnet) runt utsidan men vara säker från fara på samma gång.

När du har skapat om du har tillräckligt med utrymme eller inte, då är det dags att tänka på eventuella rovdjur som kan attackera dina kycklingar. Om du bor nära staden, då du inte kommer att stöta på så många rovdjur som possums eller rävar som du skulle i landet. Folk i närheten kan även ha en katt eller hund som gillar att gå för hönsen. Så vet du att du kan ta några försiktighetsåtgärder såsom grävning nät tråd djupt ner i marken så att rovdjur inte kan gräva under den.

När du har övervägt storleken en coop och loppet kommer att vara och du har beaktat eventuella rovdjur som kan anfalla, är det dags att göra din kyckling körningar och coops. Som jag sagt tidigare i denna mycket artikeln, är Internet en så kraftfull resurs, kan du förmodligen hitta på allt du behöver veta om körningar och kycklingar från nätet.

Jag rekommenderar varmt gripa tag i en bok som visar dig hela processen med att bygga en hönsgård och coop. Genom att följa en av dessa guider kan du inte riktigt gå fel eftersom allt är anlagd i en enkel att läsa format med illustrationer etc.