Marineland Eclipse akryl akvarium system är perfekt för små vattenlevande djur

Marineland Eclipse Sömlös akryl akvarium System är ett stort akvarium för små vattenlevande djur, har det filtreringssystem som gör det här akvariet lätt att underhålla. Om du är en nybörjare som vill skapa en undervattens miljö, säkert här akvariet kan hjälpa dig att bygga en. Detta akvarium system är perfekt för räknare, stationära datorer, hyllor, ställningar eller andra områden med ett begränsat utrymme. Det är perfekt för dem som njuter av den fridfulla påverkan av marint liv. Marineland Eclipse Sömlös akryl Aquarium System är perfekt för marina fiskar i hemmet eller på kontoret eller någon annan plats. Akvariet kan placeras mot en vägg där filtreringsmediet ger den maximal exponering.

Akvariet har dessutom en patenterad BIO-Wheel 3-systemet stegs filtrering som skapar en hälsosam miljö för vattenlevande organismer. Det är utmärkt vattenkvalitet, görs tillgängliga på 150 liter per timme, levererat av toppmonterad motorer och Eclipse Rite Storlek filterpatron och en patenterad Bio Wheel. Därför finns det obegränsad och sömlös tillgång till hela akvariet. Grönskan i akvariet stöds av fluorescerande dagsljus lampa. Detta förbättrar också färgen på fisk i akvariet och inte värma upp vattnet på samma gång. Akvariet är tillverkad av akryl som är täta.

Detta akvarium väggen är böjd på framsidan och erbjuder en 360 graders panoramautsikt över akvariet. BIO Wheel har utmärkt kvalitet och aldrig pauser eller träskor. Motorn producerar inte något ljud och är epoxy förseglat Därför,. Den inte kräver någon smörjning eller underhåll.

Detta akvarium är fri av pumpar, ventiler, rör och slangar. Du kan ansluta den konturerade ljus huven i ett vanligt vägguttag. Den främre porten utformningen av denna produkt gör utfodring processen enkel och njutbar. Du kan räkna med att få mat premium fisk, en vatten balsam och en guide för nybörjare i lådan. Allt vatten filtreras och har hundra procent vatten-till-mediakontakt. Detta säkerställer en utmärkt runda vattenkvalitet dygnet, och en hälsosam miljö för akvamarin livet.