martingald hundhalsband.

Vissa hundar har en ganska ovanlig anatomi. Om du tänker på en lång, snygg hund som greyhound du inser att deras huvud är mindre än deras hals. Detta gör användningen av en traditionell hundhalsband inaktuellt eftersom kragen kommer helt enkelt glida över huvudet på hunden.

Martingale hundhalsband är också känd som vinthund kragar eller human choke hund krage. Martingale hundhalsband planlades för syn-hundar (dvs. Greyhounds, Whippets, italienska vinthundar, Borzoi, Saluki, etc) eftersom deras halsar är större än deras huvud och de kan ofta glida ur spänne kragar. Martingale hundhalsband används för promenader och utbildning och bör inte lämnas på en hund utan tillsyn på grund av choke funktion av denna design. Martingale hund halsband är monterade på den exakta storleken på hundens hals när hunden Collar dras stängd. Korrekt monterad, kommer kragen vara bekvämt lös när den inte används.

Martingale Halsband glida över huvudet och justeras till den exakta storleken på hundens hals när den är på hunden. När korrekt monterad, kommer kragen vara bekvämt lös när den inte används.

Martingale Halsband glida rätt över din hunds huvud. När ett koppel är ansluten till D-ringen, spänner slingan, och hindrar din hund från att glida ut ur kragen. Martingale hundhalsband, eller vinthund kragar som de ibland kallas, har utvecklats med vinthundar i åtanke, så att de inte kunde backa ur sina kragar. Sight-hundar såsom Greyhound, Whippets, borzoi, och den italienska vinthunden har större hals än huvuden, vilket gör det lättare för dem att backa ut ur ett traditionellt spänne krage.

Martingale hundhalsband är lämpliga för någon hundras, från de allra största till det allra minsta och är mycket mer funktionella än traditionella spänne kragar.