med början från lera hem till fashionabla isolerade hund hus och backar

Ta väl hand om din hund är viktigt för hans hälsa och välbefinnande. Hundar har använts av människor som följeslagare, hundar försvar, en källa till mat och pälsar, ett lastdjur, jaktkamrat, en uppsättning ögon, för att vädra ut skadliga saker och listan fortsätter. Du har en skyldighet att hjälpa till att hålla din fyrbenta vän utfodras och skyddad. En hundbur är bland de bästa sätten för dig att hemmet tåg ett husdjur och är också en underbar håla för din valp. En isolerad hund hus ger warmness på vintern samt skydd från värmen under de varma månaderna. Våra hundar be om lite och kan leverera ett hundratal gånger i utbyte. Hundar kommer att fortsätta att arbeta hårt och länge för att tillfredsställa deras ledare även när de är trötta.
Experter, som har studerat föräldralösa vargungar, har dragit slutsatsen att människan skulle anamma de föräldralösa vargungar och även sjuksköterska barnet vargarna tillsammans med sina mänskliga spädbarn. Eftersom mänskligheten tog valparna och även fostrat dem, blev valparna tamhundar. Efter den antagna varg ungar föds sinsemellan de blev mycket mer likt det som vi känner som familjens hund. De individer skulle troligen hålla mer social och allra minst rädda valpar varg för sällskapsdjur. För att hålla dem säkra nära sina bostäder, var hunden hem eller sällskapsdjur bostäder byggs.
Så långt tillbaka som 4500 f.Kr. i Egypten, hade valpar tränats och reserveras för användning av människan. En hundbur, eller isolerade hund hus fanns inte på den tiden, och det har varit tänkt att bostäder för dessa tidiga hunddjur konstruerades av smuts. De var ungefär som den naturliga håla hörntänderna skulle ha gjort på egen hand i naturen. Isolerade hund hus och häckar hund i nutid är gjorda av hårda material och konstruerade för att leverera lätthet och komfort tillsammans med skydd mot väder och vind.
Mänskligheten erkände att för att hålla ungarna från att gå tillbaka till det vilda, måste han skapa någon form av inhägnad. Genom åren har vi utvecklat en rad olika strukturer som kommer att innehålla våra speciella följeslagare. Den mest effektiv struktur för din hund kommer att bero på hans storlek. En isolerad hund hus är ett av de bästa sätten att skydda en utomhus hund från de intensiva varma och kyliga säsonger som förekommer i många miljöer. Hundburar är ett bra sätt att kopiera hund håla i vårt hektiska samhälle. Det finns många alternativ för dig att välja mellan i dagens värld. Välj en som bäst passar behoven hos ditt husdjur och ge ditt husdjur komfort, skydd och pålitlighet han förtjänar.