micro grisar,-oh för en pint storlek porker-

Eftersom många människor är medvetna om, att hålla små grisar eller Micro grisar som de vet är snabbt på att bli den nya måste ha vurm hos husdjur. Men hur många människor stanna upp och tänka på vad som verkligen är involverad i att ta hand om dem, innan de ger sig ett sådant åtagande? Så vad gör du behöver tänka på innan du unna dig själv i “Piggy Heaven”? Bara för Paris och Victoria båda har dem betyder inte att du ska rusa iväg till micro pigs Storbritannien, ropade visa mig bacon!

Vi undrar varför djuren lever det liv de gör när sådana människor använder dem som modeaccessoarer, svindlar till varför seriösa uppfödare skulle vilja sälja dessa livliga intelligenta varelser till någon som inte har gett allvarligt överväga Pig Ägande och är bara intresserade i årets “måste ha” modefluga.

Något att tänka på innan det blir en Micro gris:

Har du tid att ta hand om det? Grisar är mycket sociala djur och bör helst hållas i par.

Har du rummet, jag vet att det har förekommit rapporter om svin som lever i lägenheter och lägenheter, men få verkliga, tror du verkligen att det är ett hållbart alternativ.

Grisar gillar att rota, dess i sin natur, så de behöver en bra utanför utrymmet, med en rimlig bostad och helst ska leva utanför för det mesta åtminstone.

Ta dig tid att göra dina läxor, ta reda på allt du behöver veta, om deras miljö, näringsbehov, vanor och så vidare.

Sist av allt, kommer den lilla griskulting som du tar hem inte förbli den storleken, är begreppet tekopp grisar skräp, ja de är underbara som griskultingar och kan mycket väl passa in i ett vattenglas vid denna späda ålder, men en fullvuxen Micro gris är ungefär samma storlek som en medelstor hund eller ännu större.

Om det efter noggrant övervägande du fortfarande besluta att ett Micro gris är för dig, så jag önskar dig och din gris all lycka i världen, om de tas om hand på rätt sätt de gör underbara husdjur och är väldigt roligt att äga men kom ihåg en gris är för livet inte bara en modefluga.