nätet djuraffär – belöna ditt husdjur

Många aktuella sällskapsdjur träningsmetoder har följt fotspåren av gamla pet domesticering och avel metoder från århundraden sedan, har vetenskapen och förståelsen för våra husdjur hjälpt oss ras och träna våra husdjur i högre grad än tidigare. Saker som klicker och elektriska kragar har bara förbättrat effektiviteten av sällskapsdjur träningsmetoder.

Till de högsta konditionering graders förstärkning advocators tycker inte om att öppna upp för andra tekniker PET utbildning. Det bästa sättet att negativ förstärkning är halsband och koppel träning, kan koppel träning du till kraftigt ryck på ditt husdjur när du är missnöjd med en viss typ av beteende som de har visat. En annan stor sak om koppel är att det tillåter dig att svepa runt din midja och har ditt husdjur hjärna stimuleras genom att följa efter dig vart du än går, kör runt hinder är en bra teknik för att ha ditt husdjur förstår att du är i täten, inte dem. Det är ofta lata djurägare som är villiga att ge sina husdjur ledningen när man går dem på koppel som står inför den mest besvär och skäller när deras husdjur är hemma. Genom att ha ditt husdjur leda dig, kan du dem att tro att de är den dominerande arten och därför bär dig.

Bland de mer fashionabla formler förstärkning grooming är klickern knappen utbildningen. Genom att associera klickern som en belöning varje gång din hund begår ett gott uppförande, och då följaktligen erbjuda en behandla en bråkdels sekund efter att använda klickern, börjar hunden att associera klickern och behandla som en positiv förstärkning. Efter ett tag, stoppa dig med godsaker, men fortsätta att använda klickern, och hunden känner belönas utan behandling, klickern blir belöningen. Detta säkerställer att du inte mata ditt husdjur skräpmat, och de är fortfarande lyssnar. Med tiden kommer din hund lyda kommandon även utan användning av en klicker, och detta är ett bra sätt att börja hundträning i början stadier av sällskapsdjur domesticering. Du kan aktivera de mest aggressiva hundar till lojala valpar med klickern metoden, det är en säker och beprövad husdjur träningsmetod.

Vid tillämpning av armering disciplinering, är det praktiskt taget grundläggande grundläggande att belöna ditt husdjur genom mat godis. Det är inte rekommenderat att använda mat och behandla metoder uteslutande, lär det ditt husdjur att de alltid kommer att belönas för positivt beteende. I början stadier, är det klokt att använda denna typ av sällskapsdjur behandling och förstärkning, men med tiden, behöver denna typ av beteende och mat godsaker att försvinna för att få ditt husdjur lyda utan att bli belönad, trots allt, du är befälhavaren, inte dem.