öka immunitet dina husdjur.

Vad är innebörden av immunförsvaret?

Immunsystemet är den försvarsmekanism kroppen som hindrar externa infektioner och angrepp på en varelse hälsa. Immunförsvaret behöver upprätthållas i en stark och effektiv läge för att tackla de flesta hälsoproblem. Detta (immunsystemet) är som den första och starkaste linjen av säkerhetssystem som alla levande varelser Arre begåvade
av naturen och ett skadat eller svagt immunförsvar innebär att du är mer sårbara för att vara sjuk och sjuk.

Detta är också den energi som håller kroppen varm och upprätthåller flödet av svett genom huden därmed hålla köttet och huden frisk.

För att stärka immunförsvaret finns det några mycket effektiva läkemedel på kinesiska. Dessa är Dong Chong Xia Cao (även känd som Cordyceps), Huang Qi (även kallad Radix Astragali) och slutligen Ren Shen (eller Radix ginseng). Dessa örter är mycket effektiva och värderas högt bland de växtbaserade samhälle som praktiserar kinesiska behandlingar och metoder för helande.

de är till nytta för alla

Dessa 3 kombinerat örter har en mirakulös effekt på konsumenterna. Resultaten av rätt intag inkluderar högre energinivåer i kroppen, starkare stat den fysiska kroppen, och bättre förmåga att bekämpa sjukdomar (ett starkare immunförsvar). I praktiken, dessa behandlingar är användbara för att bota länge varade utmattningsproblem, andningsproblem malfunctionreproductive organ problem, störningar njure, och immuna svagheter i systemen hos hundar och katter och andra tassar. Cordyceps visar en stor förmåga att ställa upp Lung och Njure, och det även används successfuly att behandla kronisk brist på dessa delar av kroppen. Det är också effektivt för att bota problem som frekvent urinering, minnesförlust. Det har också visat sig vara användbart mot respiratoriska problem med lungorna och infektioner i samband med denna del hos hundar. den andra ört Radix Astragali orsakar förbättrad energi nivåer och stärker immunförsvaret att bekämpa cancerframkallande problem. Det är en känd behandling för allmän svaghet och dess används allmänt för dessa problem. Den tredje ört Radix Ginseng är en mycket rekommenderade och länge används örten för att förbättra Qi energi, öka upp funktionaliteten i mjälten, förbättra matsmältningssystemet och ger lugn och ro för att tänka på för att förbättra psykiska förmågor hos hundar och katter. Med andra ord är dessa tre örter, som hölls i stor respekt från den kinesiska växtbaserade samhället och de är effektiva mot ett brett spektrum av problem som nämnts ovan. Det finns ingen negativ effekt, och de kan administreras för relativt längre löptider som ett löpande underhåll och öka agent för att din hunds hälsa och livslängd.