pet avhjälpa behandling – varför mördaren loppa tygla är viktigt

Om din katt har absolut inte haft en betydande problem med loppor, tick eller hjärtmask angrepp, räkna själv lycklig.

För att behålla din hund frisk och kry och bekväma i lopp-och fästing land, är det viktigt att ta itu med dem systematiskt med en ofarlig och hjälpsamma botemedel.

Löss lägger ägg, som kläcks i maskar, som nästa förpuppas rakt in i en kokong, väntar på att växa fram som en vuxen och infektera en annan värd. Lopplarver kan överleva i upp till 12 månader, redo att ta sig ur puppor fasen och återinfektera dina husdjur. De kommer att finnas i din matta eller ryggen samt skog och mark nära ditt hus.

De loppor bär krämpor som kan vara skadliga för djur och människor lika. Loppor är dåliga och hålla dem utanför bostad och ur håret måste vara en sträng prioritering i varje bostadsområde där parasiter frodas och människor och husdjur hålla ihop.

Jag lärde mig min missbedömning om loppa ledningen problematiska sätt när jag inte använde någon loppa mördare.

Efter att jag fick min första hund, Kera – en golden retriever / lab mix-Jag antog loppa ledningen var inte så omfattande på ett problem. Kera var huvudsakligen en inomhus hund, och trots att vi bodde i North Carolina Jag trodde det inte var en gigantisk affär och jag ville inte kasta bort några dollar på åtgärder killer loppor eller annan katt produkter åtgärda.

Sedan fick jag min första tecken på loppor kryper på hennes kropp. Vi hade suttit tillsammans tittar på TV, och jag nådde ända ner till klappa henne och såg något grått odjuret krypa igenom håret. Det dröjde inte länge innan jag var kamma hysteriskt genom hennes päls, upptäcka loppor efter loppor, krossa dem och kastar sina tveksamt värdelösa kroppar rakt in i en behållare av alkohol.

Vad jag inte visste då är att loppan livscykel kan pågå i upp till 2 år. Även när jag hade fångat alla loppor på Kera hud, var mina problem inte väsentligt över. Loppor har ett långvarigt liv spinn, så enstaka åtgärder inte utplåna befolkningen. En evig botemedel regim med loppa mördaren produkt är visserligen det bästa sättet att få och behålla ditt husdjur loppan-fri.

En effektiv loppa mördare terapi som FleaDerm kan avsluta loppor bita i 3 till fem minuter och avlägsna från 98 till hundra% av grownup loppor under 12 timmar. Ändå vill du hänga med en månatlig loppa behandling för att försäkra din katt är inte nytt smittas.