pet dörrar frihet för fido

Om du har husdjur, vill du förmodligen att räkna ut något för att hjälpa dig att ge dem självständighet de förmodligen vill ha och förtjänar. Även den mest tämjda av katter och hundar fortfarande styrs av sina instinkter, och de behöver se solen från gång till gång. Det kan vara svårt att ge ditt husdjur den frihet som han eller hon vill samtidigt hålla dem säkra, men husdjur dörrar är ett sätt att göra detta.
vad är sällskapsdjur dörrar?
Pet dörrar är ingenting annat än fälla dörrar eller luckor som är installerade på dörrar och att ditt husdjur kan driva öppet gå ut utan att du öppnar dörren för det. Om du har en uppfattning om snickeri, kan du installera ditt eget husdjur dörr. Om du väljer att göra jobbet själv, kan du få information om hur du installerar ditt husdjur dörr på din lokala sällskapsdjur leveranser butiken eller hemma depå. Du kan också få en professionell för att installera sällskapsdjur dörrar för dig om du inte känner dig bekväm att installera dem själv.
är sällskapsdjur dörrar användbara och säkra?
I ett fåtal fall, installera husdjur dörrar är inte en så bra idé. Om du är i en lägenhet, till exempel, självklart kan du inte ha husdjur dörrar i ditt hem. Ett annat fall som inte är så vanligt är när hundägare har bakgårdar utan staket. Låta ditt husdjur i ett område som det bara kan gå ifrån är aldrig en bra idé. I själva verket kan det vara olagligt om du bor i ett område med strikta pet-relaterade lagar. Även om det inte är direkt olagligt att låta ditt husdjur att ströva omkring, ut av sig själv kan det fortfarande vara osäkra.
Att vara utanför sätter din hund i en hel del risker: bilarna kan slå det och skadar eller dödar det, kan folk ta det med dem, kan andra djur attackera den, (eller det kan attackera andra husdjur, sätta dig i juridiska problem), och många fler. Innan du installerar husdjur dörrar i ditt hem, fundera på om det är en bra idé för dig och din livsstil.