Pit Bull Terrier valpar och överdrivet skällande hund träningstips

Som ägare av en Pit Bull valp, har du förmodligen redan stött på en av hans irriterande vanor, skällande. Hundar skälla av olika skäl, och det finns ingen lösning för att lösa problemet. Många Pit Bulls skälla på natten, skälla när du är borta från hemmet, skälla på ringande telefon, och vissa bara skälla hela tiden.

Det enklaste sättet att stoppa valpen Pit Bull från att skälla på natten är bara att ignorera honom. Din Pit Bull valp har förmodligen lärt sig att han kommer att få din uppmärksamhet om han skäller under natten. Det kan ta flera nätter av att ignorera hans skällande för att få honom utbildade för att sluta, men i slutändan kommer det att köpa en del värdefull sovtid när han slutar. Genom att hoppa ur sängen varje gång din Pit Bull valp skäller på något, lär du honom att du kommer att komma när han skäller, därför förstärka vanan.

Merparten av tiden, inte hela tiden, är din Pit Bull valp skällande medan du är borta beror på en oansvarig ägare. Om du lär din Pit Bull att han kan få fritt spelrum i huset, och om du hela tiden spelar med honom och ge honom din uppmärksamhet, då naturligtvis, kommer han att bli upprörd när du måste lämna, eftersom det roliga slutar . Det bästa sättet att stävja detta beteende är genom att ignorera din Pit Bull när det är dags att lämna. Jag säger inte att aldrig uppmärksamma honom, men stanna ca tio minuter eller så innan det är dags för dig att gå. Sen när du kommer hem, göra något annat under de första minuterna så att han inte tror att han fick dig att komma hem genom att skälla. Gå direkt till en skällande valp så fort du kommer in i huset kommer bara att få honom att tro att om han skäller du kommer hem tidigare, vilket gör problemet värre.

Av någon anledning, vissa Pit Bull valpar gillar att skälla på en ringande telefon. Det är viktigt att inte skrika på din Pit Bull om han gör det, eftersom det oftast bara kommer att göra honom skälla mer. Du kommer att behöva ta lite hjälp från en vän att lära honom att inte göra detta. Har din vän ringa dig flera gånger, och strunta i telefonen när det ringer. Efter att ha gjort detta för ett par samtal, kommer din Pit Bull stannar förmodligen skälla när telefonen ringer.

Om din Pit Bull verkar skälla hela tiden utan anledning, han förmodligen inte har haft betydande socialisering utbildning, eller har lämnat till sina egna enheter för länge med sin ägare. Pit Bulls längtar kärlek och uppmärksamhet, och inte gör bra i mycket upptagen hushåll. Det är viktigt att få socialisering för valpen börjar vid cirka åtta veckors ålder, och som kommer att bidra till att minska den skällande.