plocka den perfekta chinchilla namn – 2 idéer för att få din hjärna att gå

Sedan att hitta det perfekta namnet kan vara svårt, det är en bra idé att ta din tid och vara kreativ. Om du har problem med att namnge din lilla kille, du kan försöka att hitta ett namn som beskriver hans personlighet eller utseende. Men om du behöver mer idéer, här är två ytterligare alternativ som kan hjälpa dig att hitta det perfekta namnet för din chinchilla som du kan vara nöjd med under hela sitt liv.

chinchilla namn idé # 1: kön fokuserad

Om du inte gillar tanken på att namnge din chinchilla efter ett ord som beskriver hans / hennes personlighet, då kanske du vill titta på en mer human metod för att hitta ett namn. Du kan titta på en baby namn bok för flickor eller pojkar att hitta en bra en som passar deras kön. Han kanske påminner dig om någon du känner att du skulle kunna nämna honom. Till exempel, om du har en morfar George som alltid grinig och hakan har några av de samma egenskaper, kan du namnge honom Little George eller George Jr Om du har en vän eller familjemedlem vars fullständiga namn du vill, kan du namnge din hakan med initialer. Ett exempel skulle vara för namnet Lance Jackman, kan du namnge honom Eljay (LJ) Att hitta en bra man eller kvinna namn för hakan kan vara det perfekta sättet för dig att namnge din lilla lurviga vän.

Idé # 2: Namnge hakan efter en seriefigur

Under årens lopp har det funnits tusentals tecknade skapade karaktärer, alla med olika personligheter och utseende. Om din chinchilla fungerar eller ser ut på ett visst sätt som påminner dig om en seriefigur, namnge honom på det sättet! Detta kan vara särskilt kul om du har två eller flera chinchillor som du kan namnge dem efter några kända tecknade duos som: Sylvester och Tweety, Bert och Ernie, eller buggar och Elmer. Några av de bästa namnen är från seriefigurer med quirkiest personligheter. Liksom Scrat från filmerna Ice Age eller Gizmo från Gremlins (nära nog till en film!)

Nyckeln till att hitta det perfekta namnet för din chinchilla är att vara kreativ och tänka på saker som rör honom. Han kommer inte bry sig för mycket vad du kallar honom, så se till att välja något som du älskar och påminner dig om din lilla kille. Han kan leva i 20 år, så välj ett roligt namn som du kommer vara nöjd med i många år från nu.