premium sällskapsdjur du får vad du betalar för

Att hitta den perfekta maten för ditt husdjur kan vara en utmaning, men det är definitivt värt det. Premium sällskapsdjur kan hålla din hund eller katt frisk och blomstrande i många år framöver, och kan även hjälpa till att korrigera några hälsoproblem ditt husdjur kan ha. Om du inte är säker på var du ska leta när det kommer till mat premium PET val, här är några förslag som kan hjälpa.

Prism är ett bra varumärke för att prova om din hund har precis fått valpar, och du letar efter mat som tillfredsställande kommer att mata de nya valparna och den ammande modern. Det finns naturliga ingredienser i livsmedel, såsom linfrö olja, vilket är bra för pälsen av hundar. Linfrö främjar också matsmältningen och är bra för hjärtat.

Brunt ris och majs är också en del av ingredienserna, så du kan vara säker på att detta bidrag sällskapsdjur kommer att ge dina valpar fibern de behöver för att växa upp till friska hundar. Prism har även mat för kattungar och vuxna kattdjur, och fiskmjöl, betmassa, och brunt ris i maten bidrar till att ge kattungar mer energi, och kan även hjälpa till med urinvägsproblem.

Du kan också hitta premium sällskapsdjur från märken som ProPac. Detta företag erbjuder några av de bästa livsmedel för Pet Nutrition, och du kanske kan hitta några av dessa produkter hos lokala hälsokostbutiker eller i dagligvaruhandeln i ditt område om du inte vill beställa dem på nätet. Förutom hela måltider för katter och hundar, det finns även godsaker du kan köpa för dina husdjur, såsom Chik’N ‘Strips för hundar, eller Crunchy Tuna och sik för kattdjur.

Ta en tur till veterinären kan också ge dig insikt när du väljer premium sällskapsdjur. En regelbunden checkup för din katt eller hund kan avslöja att du behöver börja köpa mat utan gluten eller socker i dem, och eftersom varje husdjur behov är olika, bör du prata med din veterinär om hur man gör vissa förändringar i ditt husdjur kost i det mest effektiva sättet.

Du kan även ha att göra premium sällskapsdjur dig själv för en stund tills din hund eller katt kan hantera vissa livsmedel igen. Det finns många gjorda av mat scratch hund recept tillgängliga på nätet. Dessutom märken som Purina och Newmans eget också erbjuda ekologiska livsmedel för husdjur som du kan hitta på din lokala mataffär.