profilen av en wannabe hundras

Hundälskare ägna överallt så mycket tid att välja rätt hundraser innan de bestämmer sig för att köpa en hund. För dem är det hundens ras en bidragande faktor till dess värde. Därför är de flesta familjer som bestämmer sig för att få vissa hundar, de vet att välja rätt ras är avgörande.

Idag finns 70 miljoner hundar i USA, men den amerikanska kennelklubben endast erkänner 143 hundraser. Fortfarande, med dessa siffror, kan välja rätt sorts hundras för familjen vara mycket tröttande.

Men de flesta djuraffär ägare hävdar att skälen till att önskemål av folket att välja sina hundar kan variera från en person till en annan är att varje person har sin egen förutfattade aning om vad han vill i en hund. Det beror på de fysiska attributen.

Det finns de som vill ha den storleken, formen av ansiktet, den ser ut, eller ens humör. Men vad föredrar en individ har om sitt val för hundar, fortfarande, det finns viktiga faktorer som man måste komma ihåg att välja en viss hundras.

Här är en lista över de saker som måste beaktas först:

Ett. Storleken på huset

Många människor tenderar att glömma denna faktor. Det område av huset ska vara den primära faktorn att tänka på innan man köper den bästa hundras tillgängliga.

Till exempel, om en framtida hundägare lever på en lägenhet, så det är ingen idé att köpa en stor hund. Så, för begränsat utrymme, är det bättre att välja dessa söta små hundar som inte behöver så mycket utrymme för att höja dem.

2. barnen

Om en framtida hundägare har barn, är det bäst att överväga sina barn i stället för hans egna preferenser. Känsliga hundar som Chihuahua bryr inte tillrådligt eftersom de är för svaga för att låta barnen ta hand om dem. Stora hundar som Saint Bernard kan också innebära vissa risker för barnen.

Så, är den nedersta raden för att välja hundras beroende på barnens ålder och hur många de är i huset.

Tre. Den typ av jobbet

För människor som skulle älska att köpa hundar men de har inte tid att ägna så mycket om grooming, då är det bäst att köpa dem som inte behöver alltför mycket uppmärksamhet på håret grooming gillar Terriers. Denna typ av ras av hundar har korta hårstrån så att de inte behöver en hel del krångel på sitt hår.

Kokas ner, är den bästa hundras det som passar den typ av liv de kommande ägaren har. Kompatibilitet är nyckeln i denna typ av situation.