raser av höns – förstå fundamentals_

Den avel och skötsel av kycklingar blir mer och mer allmänt. Folk älskar idag det faktum att de kan ha färska ägg, eller i själva verket bara älskar att hålla fjäderfän för sällskapsdjur. Självklart, om du funderar på att hålla en fågel som husdjur, då skulle det vara bra att veta om raser av höns.

Låt oss börja med att säga detta, det Leghorn är kanske en av de mest generella kycklingar. De är ytterst fet och är kända för att lägga en massa ägg. För detta ändamål de används på en frekvent basis för industriella ändamål. Naturligtvis finns det liknande fåglar, men dessa är de mest populära hittills.

Kom ihåg skillnaden mellan särskilda typer av fåglar. Valt föds helt för kött, där som andra är mer värdefulla på lång sikt tack vare sin äggläggning. Om du håller en kyckling som husdjur, så du kanske måste ta hänsyn till detta.

Titta in i storleken av kycklingarna. Fåglar som Livorno växer inte att vara mycket fett, men andra raser kan, och detta kan vara ett problem om du inte har ett betydande utrymme för att tillåta dem att vandra i.

Om du redan tittar på raser av höns, inte begränsa dig till bara dessa fåglar. Det finns massor av andra typer av fåglar som är bra att hålla som husdjur, även om kycklingar är den mest utbredda.