ridsport produkter – brons kallgjutning

Vilken produkt vill du köpa i present, för personen som har allt? Det är en fråga vi alla ställt oss någon gång eller annan. Jag studerade nyligen kallt gjutna modeller av miniatyr ponnyer och hästar modell och kom till slutsatsen att den häst produkten gåva spänna gas avsevärt förbättrats med kalla skulpturer gjutna i brons. Det finns många att välja på men de små ponnyer och hästar modell verkligen tog min fantasi eftersom de ger stort värde och gör en stor gåva.
Dessa skulpturer var ursprungligen producerats i ett gjuteri och är utmärkt men kan vara ganska dyra. Men jag har upptäckt att den billigare bror i form av kall gjuten brons kan vara lika förtrollande. De är gjorda av en blandning av brons pulver som blandas med harts och en svart vätska pigment. Detta resulterar i en produkt som är nästan omöjligt att särskilja från gjuteriet versionen. Resultatet är en prisvärd häst produkt som innehåller miniatyr ponnyer och hästar modell som sitter fint med resten av dina smycken.
Hellre än att smälta brons, kallgjutning använder finmalet brons pulver som blandas in i plaster. Hartset poleras bort på ytan av skulpturen, lämnar brons. Den svarta pigment ger modellen en rik finish. Hela processen ger konstnären full kontroll, från början till slut, utan behov av ett gjuteri.
Det fina med denna metod innebär att konsumenten kan köpa denna unika equine produkt inklusive miniatyr ponnyer och hästar modell till en bråkdel av priset för traditionella gjuteri häst produkten.