roliga aktiviteter med din hund

En hund är mer än bara ett husdjur. Det är en vän man kan alltid räkna med när saker går fel, och ingen verkar bry sig. Att ha en hund för ett husdjur är inte bara om att mata den och ge den ett bra hem. Det tar också underhåll för att hålla den hunden stark och passform.

Spendera tid med människans bästa vän ytterligare fördjupar relationen man har med ett husdjur. Det berättar hunden att ägaren älskar att vara med och genom att antingen spela eller arbeta tillsammans, det stärker kommunikation, förståelse och respekt mellan människa och djur.

Det finns många sätt att lära en hund disciplin och lära sig nya tricks och genom att lära ut det genom spel i stället för den normala rutinen tillsätts med lite fantasi, kan det både vara roligt för hunden och ägaren.

Ett spel kallas följa ledaren. Denna verksamhet består av en grupp av ägare och hundar. Genom att placera föremål som kottar eller burkar på marken och göra gruppen gå runt dessa objekt, kommer hunden lära sig att följa när det kallas. Ytterligare förstärkning som skulle kunna vara genom att byta vem ledaren är och gör hela processen om igen.

Ett annat spel är kurragömma. Barnen spela detta spel med andra barn, men genom att lära hunden att stanna på en plats och sedan har hunden leta efter den person vid hundens namn kallas, lär det hunden disciplin och kommer att göra hunden lär sig att vänta tills att kallas.

Man kan ändra detta spel med en gömma en behandling i ett visst område och har hunden leta efter det. Djuret kommer att lära sig att använda sin angelägen luktsinne för att söka efter saker och bli belönad för det.

Vakna upp på morgonen och ta hunden ut på en joggingtur är en annan bra chans att tillbringa tid med hunden. Detta ger både ägare och klappa en bra övning att hålla både fysiskt aktiv och i form. Hundar gillar att spela ofta och ibland ändra spelet med en liten twist som att fånga frisbee eller hämta pinnen, det stärker inte bara benen utan också innebär en viss tänkande hos hunden att framgångsrikt fånga objektet.

Spendera kvalitetstid med kära hunden genom olika aktiviteter är kul. Det ger djuret en möjlighet att lära sig hyfs gör det lättare att leva med och göra ägaren njuta av hur underbart upplevelsen kan vara.