saker att tänka på innan du köper en ölmage gris

Potbelly grisar, eller potten med grisar är väldigt mycket ett underbart husdjur för att lägga till hemmet, men de behöver särskild vård, och inte varje familj, ägare, eller hemmiljö är perfekt. Tyvärr är många människor fortsätter själviskt med att köpa dessa smågrisar ändå, inser att det inte kan ge dem ordentligt, och de är övergivna.

Att ha en varelse som detta i ditt hem är inte annorlunda än alla andra husdjur. De har en livslängd, och som ett sällskapsdjur ägare är det ditt jobb att ge dem under hela deras livslängd, och inte ge upp på dem under denna tid. Tyvärr har alltför många människor gör, så innan du gör ett misstag – här är vad du behöver veta om potbelly grisar.

Om du funderar på att skaffa en ölmage gris, se till att du förstår
att det kan vara aggressiv, och få sig in i en massa problem. Å andra sidan är det sant att de kan vara underbara djur, så länge någon förstår prep arbetet och hur man hanterar dem.

Andra djur är nog inte en bra idé att ha runt om du planerar att ha en gris i ditt hem. Killarna är ganska ökända för att inte få tillsammans med andra varelser, och dina andra djur kanske inte gillar din nya kompis heller.

Nu finns det många framstående egenskaper om dem också. De kan vara tillgiven, och är väldigt likt en hund i beteendet. Pott bellied grisar kan också vara skitkul att ha runt huset, och människor som är allergiska mot de flesta andra husdjur har sällan problem med dem. Problemet är att de är mycket smart, och matcha Hardwood med dem kan vara knepigt.

Dess egentligen inte annorlunda än att få en hund. Du skulle inte få din mormor som går med en käpp en rambunctious lite yippy hund som är ett handtag för henne att ta hand om, skulle du? Gör dina studier och se hur en ölmage gris kunde potentiellt
passa in i din hemmiljö.