sällskapsdjur försäkring kan rädda din hunds liv

Våra hundar är en värdefull del av vår familj. De ger oss ovillkorlig kärlek och kamratskap och vi ger dem kärlek, uppmärksamhet och det bästa av vården. Men vad gör vi när våra älskade husdjur blir sjuk eller skadad och vi hit med en $ 5.000 veterinär räkningen? Vi vill ha den bästa veterinärvård för dem, men den genomsnittliga personen inte har råd att täcka enorma veterinär räkningar. Det är där sällskapsdjur sjukförsäkring kan hjälpa.

Som djurägare vet vi veterinär räkningar kan lägga upp dramatiskt. Min hund bruten tå kostar nästan $ 600! Det skulle vara trevligt att ha sinnesfrid att i händelse av din hund blir sjuk eller skadad kan du betala för sin vård. Pet försäkring kan ett användbart sätt att kostnader budget veterinär. Det kan tillåta dig att göra medicinska beslut för din hund baserat på dess vårdbehov, inte pengar.

Fler och fler människor vänder sig till sällskapsdjur försäkringar för att skydda dem från oväntade veterinär kostnader. Tekniskt sett är sällskapsdjur försäkring egendomsförsäkring. Vanligtvis planerna har premier med självrisker och egenavgifter, och de flesta har nytta gränser. Politik kan variera om de omfattar förebyggande vård och redan existerande villkor. Årliga premier kan variera kraftigt, från runt $ 200 per år till över $ 400, beroende på ras och ålder på hunden och där ägaren bor.

vad gör sällskapsdjur sjukförsäkring?
Syftet med sällskapsdjur försäkring är att täcka stora medicinska räkningar. Pet försäkring planer omfattar vanligtvis första gången sjukdomar, främmande kropp intag eller gift förtäring, bilolycka, benfrakturer, rivsår, brännsår, allergiska reaktioner på insektsbett eller stick, och ibland indrivningskostnader vid din hund försvinner.

Enligt den veterinär Pet Insurance Company, de bästa försäkringsersättningar för hundar är hud allergier, öroninfektioner, upprörda magar, infektioner i urinblåsan, godartade tumörer, artrit, stukningar, ögoninfektioner, enterit (inflammation i tarmkanalen), och hypotyreos.

Förr i tiden var djurägare tvingas fatta svåra beslut om deras sjuka eller skadade djur, en del tyckte att de inte hade något annat val än att sätta sin hund att sova eftersom de inte hade råd dyra kirurgi. Idag har vi alternativ som sällskapsdjur planer-och sjukförsäkring framsteg inom veterinärmedicin-att hjälpa oss att spara eller förlänga livet för våra fyrbenta vänner.