sällskapsdjur hälsokost – hålla dig husdjur friska

Oroande och klaga på ditt husdjur hälsokost, är det enda alternativet Varje sällskapsdjur ägare måste inse hur viktig näring mat är hälsan hos sina husdjur. Så inte oroa dig mycket även om det finns flera saker du kan göra för att hålla ditt husdjur friska.

Många välkända stora kommersiella sällskapsdjur företag annonsera att deras mat är naturligt och hälsosamt. Kommersiell sällskapsdjur är en stor bekvämlighet för upptagna vårdgivare. Du vill ha det bästa för ditt husdjur, men med en förvirrande mängd livsmedel och hävdar att välja mellan, hur du bestämmer vad, AOS bäst för dina djur?

Kommersiella livsmedel är utformade för att vara frisk och näring för husdjur. , Men inte alla livsmedel kommer att vara lämpliga för ett enskilt djur, AOS varierande behov. Innan du köper mat för ditt husdjur att se den produkt som du väljer är inte en missbrukare kan som de flesta av de kommersiella livsmedel gör branscher gör det för att göra en vinst.

Låt oss diskutera några punkter som trotsigt kommer att hjälpa dig när du köper mat tillbaka ditt husdjur.

1) Se till att den kommersiella maten du väljer för ditt husdjur måste har etiketten, ÄúAAFCO garanti, au helst en som referenser, Äúfeeding tester, AU eller, Äúfeeding protokoll, AU istället näringsprofiler.

2) Aldrig köpa ett livsmedel innehåller, Auby-produkt måltid, au eller, Äúmeat och benmjöl. De är inte en tillförlitlig källa till näring för ditt husdjur.

3) Försök att undvika livsmedel som är beroende av biprodukter som den enda källan till animaliskt protein. Dessa livsmedel är inte acceptabelt som en stadig diet

4) Alltid köpa namnet kött eller måltid för ditt husdjur.

5) Undvik generiska eller lagra varumärken.

6) Undvik, Äúlight,, au, Äúsenior,, au, Äúspecial formel,, au eller, Äúhairball formel, au livsmedel. Dessa livsmedel kan innehålla försurande ämnen, alltför fiber eller otillräckliga fetter som kan resultera i hud, päls och andra problem.

7) I allmänhet väljer varumärken befordrad till vara, Äúnatural., Au Även om de inte är perfekta, kan de vara bättre än de flesta.

8) Kontrollera utgångsdatum för att garantera färskhet.

9) Förvaras torrt sällskapsdjur i ett förseglat icke-porös behållare i en sval, torr plats.

Dessa är de små saker som kommer att hjälpa dig att hålla ditt husdjur friska och gladare.

Anna Josephs är frilansjournalist med erfarenhet av många år att skriva artiklar och pressmeddelanden om olika ämnen såsom sällskapsdjur hälsa, bil-och sociala frågor. Hon har också ett stort intresse för poesi och målningar, varför hon gillar att skriva om dessa ämnen också. För närvarande skriver för denna webbplats Pet Health. För mer information vänligen kontakta vid annajosephs@gmail.com