stoppa din hunds överdrivet skällande

Skällande är en hunds naturliga form av kommunikation och förväntas bli en vanlig företeelse i någon hund ägarens hem. Överdrivet skällande, dock. kan inte godtas. Inte bara kommer det här problemet att kosta dig att sova, men vänskap av dina grannar också. Överdrivet skällande inträffar av många skäl. Din pooch kan vara uttråkad, har separationsångest, eller bara hatar det verkligen när någon närmar sig deras territorium. För att vara effektiv i din strävan att stoppa skällande, måste du avslöja orsaken bakom alla buller. Följande tips bör hjälpa dig att identifiera och åtgärda problemet.

Ett. Ofta är överdrivet skällande orsakas av ett fysiskt behov. När Rovers skällande blir överdriven, dubbelkolla att se om det finns några fysiska behov som ska åtgärdas. Är vädret vänder kallt? Prova en varm säng för din hund vän. Är vädret vänder varmare och öka din hunds behov av vatten? Prova en vattenskål som avstår färskt vatten automatiskt genom dagen.

2. Tristess är en vanlig orsak till överdrivet skällande. Lyckligtvis är detta en av de enklaste problemen att fixa. Ge Rover några nya leksaker och rotera de han har tillgång till ofta. Det är trevligt att kunna ta ut en leksak som är frisk när din pooch börjar bli uttråkad. Du kan också prova att ge din hund mer motion. Använd ett långt koppel som ger honom utrymme att ströva omkring och ge honom gott om tid springa och leka.

Tre. Om åsynen av främlingar utlöser skällande, gör ditt bästa för att eliminera frestelsen. Försök att lämna honom i en stor övning penna som ger din hund tillräckligt med utrymme för att köra. Placera pennan på en plats i din trädgård som kommer att begränsa hans syn på förbipasserande. För en inre hund, hålla Gardiner stängd och försöka yttre persienner.

Nästa gång Rover börjar skälla överdrivet, titta på alla faktorer och försöka avgöra orsaken till hans missnöje. Ovanstående tips bör hjälpa dig att åtgärda problemet på nolltid.

Alla hundar är olika och kanske används skällande för en rad olika skäl. Om du trodde att en övning penna var svaret, men din pooch fortfarande skällande prova att lägga några nya leksaker till pennan också. Du kan också prova att använda en bark krage, är de säkra, humana och mycket effektiv