ta bort fästingar från hundar

En av de bästa råd någon kan ha om att ta bort fästingar från hundar är att inte låta problemet får tho den punkten. Detta innebär att behandla din hund vän med en produkt avsedd att hålla loppor och fästingar från att fästa sig till dem i första hand. De flesta av dessa produkter är en aktuell lösning som har tillämpats på ditt djur päls och sprider sig över ditt husdjur hela kroppen via hundarnas naturliga hudfett. Detta är en 100% effektivt sätt att befria er från loppor, fästingar och deras ägg för evigt.

Getting fästingar off

Om du inte har förbehandlats din hund och dig själv med att bli av med fästingar för första gången, se nedan för saker du bör göra och inte bör göra när du tar bort dessa skadedjur.

inte göra

Please matar inte alltför stora mängder vitlök till din hund. Inte bara är vitlök bara en gammal fruar berättelse – det finns en chans att din hund ska ha en dödlig reaktion till det (hundar är känsliga för vitlök).

Pincett är inte ett effektivt verktyg för att ta bort fästingar från hundar, så använd inte dem. Du kan känna blödiga om hantering fästingen med fingrarna, men det kommer att bli mycket säkrare för din hund och du kan hantera fästingar på ett mer delikat sätt. Om du brast fästingen när den är ansluten till din hund kan det förgifta dem.

dos

Behandla din hund med en förebyggande (ja det nämndes redan, men det är det säkraste och enklaste sättet att undvika att ta bort fästingar från hundar i första hand.)

Använd fingrarna och grepp fästingen mycket lätt (oroa dig inte att de inte kommer att bita – de är mer intresserade av din hund). När din lätt gripa fästingen: Dra iväg med din hund, medan lätt vrida det. När det är loss från hunden: Placera fästingen in mellan dina miniatyrbilder och trycka ihop den (eventuella två hårda ytor kommer att fungera, se bara till att du använder massor av tryck eftersom de har ett hårt yttre skal.