ta hand om en sjuk hund

Att ta hand om en sjuk hund är en av de viktigaste händelserna som en hund vårdare som krävs för att bli bekant med. På motsvarande sätt så fort en hund blir sjuk, måste hunden av extra omsorg och kärlek baserad beteende från hundägare. Omvårdnad en sjuk hund mäts regelbundet som en färdighet, och detta bör inte tas som en tillfällig åtgärd.

Ja. Du måste ge extra omvårdnad till hunden när den blir sjuk. Till exempel behöver den sjuka hunden med hög feber ges endast vissa bröd bitar och skrymmande icke-vegetariska artiklar möjligen kommer att undvikas. Sådana hundar bör hållas i en tyst och lugn plats efter läkemedel tas, och bör inte störas. Under vård av hunden som har fått droger, måste djuret uppmuntran och strök av ägaren. Höj inte hundens huvud för mycket för att undvika bortgången av läkemedel som ges genom munnen direkt i andningsorganen som lungor. Under den tid de diande evenemang, ta omvårdnad genom att ge varma vätskor.

Din hunds välbefinnande ska erbjudas mer prioritet under amningsperioden aktiviteten i någon hund. så snart hunden har akut diaorrhea, kan djuret börja visa tecken på uttorkning. Därför ingår det tenderar uppmärksamhet för uttorkning ett tillägg av små små mängder av salt och glukos till vatten på ett försiktigt sätt.

Likaledes behöver kräkningar hund också lämplig omvårdnad. Isbitar kan ges i sådana fall tillsammans med äggvita för att jämna matstrupen.

Numera har en beröringsfri infraröd termometer kommit upp på marknaden för att identifiera temperatur hund utan mycket stress. Placera hunden i en skuggig plats om temperaturen är så hög och nuvarande tillfredsställande luftning till den drabbade hunden. Om hunden lider av förkylning, ge varma filtar att ge tröst till djuret.