tips för att enkelt hus bryta din valp

Om du har turen att få en 7 veckor gammal valp, det finns ingen ursäkt för alla dåliga vanor för att utveckla under sin livstid. Valpar lär sig direkt när de är att unga, och om du använder rätt träningsmetoder, mild men konsekvent, kommer han att bete sig som en ängel hela sitt liv igenom.

Den viktigaste utbildning, naturligtvis, är inbrott. Pojkar är lättare än flickor eftersom utforska utanför är deras favorit sak. De bara inte kan få nog av alla nya dofter där ute!

Den viktigaste nyckeln till inbrott tittar. Titta på din valp och klockan. En gång varje timme är inte alltför ofta på en dag är han aktiv och vädret är bra. Ju yngre valpen, desto oftare han behöver gå ut, mest för att han växer så snabbt. Han måste dricka mer vatten för att tanka hans ämnesomsättning än han gör som vuxen. Dessutom, eftersom han äter tre eller fyra gånger om dagen, vet du vad det betyder.

Se honom för subtila förändringar. Om han är lyckligt tugga sin leksak, och får upp plötsligt med näsan i golvet, röra sig snabbt! Han är redo att sitta på huk! Om han har haft en trevlig tupplur, få honom ur hans låda och utanför direkt. Om han har bara haft en bra grooming, det stimulerar hans cirkulation och gissa vad? Dags att gå ut igen. Och naturligtvis efter en måltid, se honom extra nära.

Att tänka på:
— Inte straffa honom för misstag. De är ditt fel. Varje gång du tar ut honom han kommer att gå, och beröm beröm och beröm! Glada ansikte, skratt, glada tongångar! Han älskar ditt glada ansikte. När han gör ett misstag, är din rynka pannan och ansiktet vänt bort från honom hela straffet han behöver. Han kommer att få poängen.

— Han lär sig engelska, måste du använda samma fraser om och om igen. “Good gå pott!” “Hafta gå potta?” “Vill du gå potta?” Han kan lära sig på en eftermiddag att “gå pott” betyder en utfärd utanför och ditt glada ansikte. Oavsett fras du väljer, hålla fast vid det.

— Jag kan inte rekommendera starkt nog att få en låda. De hjälper verkligen med alla faser av sin utbildning. De gör honom säkrare, förse honom med hans egen privat utrymme och en plats för honom att dölja sina favoritleksaker och chewies. Detta är ännu viktigare om du har andra vuxna hundar i huset.

— Var konsekvent, alltid vara snäll och mild, och ha tålamod när han lär sig ditt språk, och valpen alltid ser fram emot hans träningspass. Hundar älskar att arbeta!