tips för din höna arken planer

Om du är en ny komma till kyckling ranching världen jag vill välkomna dig. Om du är veteran välkomna och jag hoppas att denna artikel kan lägga något nytt för dig att använda. Jag är övertygad om att om du lär dig en ny sak om dagen som du växer i år. Varje år kommer du att bli en person med enorm visdom, som kan delas med andra.

Det grundläggande konceptet för en höna Ark är en enkel konstruktion för att hysa en flock höns. Nu varje uppsättning höna arken planer kan variera något för att möta olika behov. Om du skulle bygga ett grundläggande, 101, A-frame typ av höna arken skulle du följa dessa anvisningar.

Ett. Använd 1 “x 3” virke för ramen.
2. Använd 2 “x 4” timmer för basen av ramen
Tre. Använd 1 “x 3” virke för dina dörrar eller 5/8 “plywood kan användas även
4. Använd metall fästen i hörnen och på men ändarna av virke till virke lederna
Fem. Använd hönsnät att linda utsidan av din höna arken och dörrar.
6. Jag skulle rekommendera att bygga en dörr i varje ände av din arken.
7. Använd galvaniserade fästen (spik eller skruv) för att fästa metall fästen

Den grundläggande ram kan modifieras för att lägga till fler bekvämligheter som en enkel dubbelsidig taktäckning, draperad över varje sida och spikas till ramen. Detta skulle öka byggnadens förmåga väderskydd. Exemplet med enkla, 101, kan Ark användas för att hålla en liten flock höns i ett litet område med en mycket bekväm bostad för ditt kycklingar.

En annan version av höna arken planer kan beskrivas med berättelsen om Noaks ark. Arken byggdes i olika nivåer och många olika fack för att rymma alla de olika djuren. Denna flerskiktade designen tillåter dig att utnyttja allt utrymme som finns tillgänglig. Eftersom vi talar om bostäder kycklingar, skulle alla fack fyllas med dina kycklingar, men principen är densamma. Höljet av taket på den översta nivån skulle också läggas till den multi-level arken.

När du väljer din höna arken planer ihåg var du bor och där du ska höja dina kycklingar. De sätt på vilka den lokala miljön och geografi kommer att påverka din kycklingar kommer att bero på var du bor. Har du naturliga rovdjur för att skydda din flock från? Om så skulle jag rekommendera att använda en uppsättning av planer höna arken som har en hönsgård på nedre nivå och en kyckling promenad ramp för att komma till nästa nivå som du kan göra det flyttbara för kvällarna och dina kycklingar kan vara säkra för kvällen från ormar, vesslor, hundar, rävar eller andra rovdjur som skulle älska att få på din dyrbara äggläggning flock. Jag hoppas att du kunde använda en ledtråd eller två från denna höna arken planer artikeln och jag önskar er lycka till i din kyckling boskapsuppfödning.