torra vs burkmat

Men om du läser det i termer av näringsämnen, innehåller torrfoder nästan nittio procent näringsämnen medan burkmat kan ibland innehålla mindre procent av näringsämnen. Det är bara sojaprodukter som är strukturerade för att se ut som köttbitar.

Därför, för att ge den näringsmässiga balansen i kroppens system, har hunden att äta mer mängder burkmat än torrfoder material. Så, jämför den extra kostnaden faktor för dig! Många torra livsmedel är sojabönor och ris baserad.

Nu några torra matvaror är baserade på majs. Ibland, nötkött baserade eller kyckling baserade livsmedel kommer i burkar tillsammans med vitamin-och mineraltillskott lämpade för underhåll av hundens hälsotillstånd. Större hundar som väger mer än trettio pounds behöver matas med halvfuktigt livsmedel eller torra matvaror i det mesta.

Detta är att tillfredsställa mat receptorer i magen på grund av det faktum att de större hundarna behöver äta massor av fuktiga konserver artiklar att uppfylla dessa kriterier. Men det kanske inte alltid är möjligt i dessa större hundar. De små och medelstora hundar kan ha en tillfredsställande nivå av näringsämnen, om livnärde de fuktiga livsmedel.
Emellertid bör kaloritäthet av torrfoder inte glömmas bort. Berikade torra matvaror är mycket välkommet och kära än de icke-berikade livsmedel.