utfodring din strategi retriever kombination

Även om du kan få kommersiell mat för din Golden Retriever, är det perfekta sättet att mata att använda en kombination tillvägagångssätt för både kommersiella livsmedel och färska människor livsmedel. De flesta kommersiella livsmedel är bra för ditt guld, även om den saknar näringsämnen och vitaminer som färska livsmedel har. Veterinärer kommer att säga att färsk mat är bra, förutsatt att du inte överdriva. Golden Retrievers älskar färsk mat också, eftersom de kan lukta det en mil bort. Om det luktar gott för dem – de kommer att vilja det.

De flesta kommersiella livsmedel kommer att erbjuda dina Golden stora källor till protein och vitaminer, även om färska livsmedel innehåller betydligt mer väsentliga källor. Kyckling och kött till exempel, har mycket mer protein och mineraler än någon typ av kommersiell hundmat. Fisk är en annan bra val, eftersom det innehåller mycket protein din hund behöver för att upprätthålla en frisk hjärna.

Alla hundar är väl inom kapaciteten för att hålla sig frisk, men du måste ge dem de mineraler de behöver. Varje hund är en individ, vilket innebär att du inte kan fortsätta att mata honom samma mat på en daglig basis. Golden Retrievers älskar folk mat, och de älskar också variation. Vad de behöver en dag kan variera nästa, så du bör alltid blanda upp det lite och ge dem något annat varje dag.

För att vara på den säkra sidan bör du ge din Golden lite av allt. På så sätt kommer han få allt han behöver med sin diet. När du designar dieten för din växande Golden Retriever, bör du alltid se till att inkludera animaliskt protein. Detta är mycket viktigt för din gyllene, eftersom han måste ha det. Utan animaliskt protein, kommer din hund att finna sig själv bokstavligen kämpar för att hålla sig frisk.

För att hålla din Golden Retriever frisk, är det mycket viktigt att han får kvalitet näring. Även kvaliteten kost är mycket viktig, bör du aldrig honom att äta så mycket att han vinner i vikt för snabbt. Om du övervaka hans diet och vet exakt vad du mata honom, ska han förbli i sin viktklass. Ibland kan detta vara svårt att hjälpa dock, särskilt om dina Golden börjar utveckla allergier mot en viss typ av mat.

Om du någonsin har några frågor om kosten för din Golden Retriever, bör du inte tveka att be din veterinär. Din veterinär kan göra några rekommendationer för dig, även berätta den bästa typen av kommersiell mat för din hund. Beroende på sina individuella behov, kan vad han behöver vara helt annorlunda än vad en annan hund behöver. Så länge du håller din hund på en hälsosam kost och se till att han får den mat han behöver – han skulle växa till en frisk hund med massor av energi.