vad du behöver veta när potträning en valp

Tips 1: leda honom utanför hans bur och ta honom någonstans där han kan göra nödvändiga saker. Vänta på honom till slut och flytta till leda honom tillbaka till huset eller gården. Beröm honom när han redan har producerat.

Den bästa tiden: Gör den bästa tiden så tidigt på morgonen när han vaknar upp, precis efter sin schemalagda tupplur tid, läggdags, varje gång han avslutar sina måltider eller mellanmål. Tips om potträning en valp berättar att efter varje måltid, har en hund att gå ut och trösta sig.

Klaga på natten: gnäller är något att oroa sig eftersom det är tänkt att vara den tid då varje kropp har gått till sängs. En valp som gör ljud på natten är orolig.

Begränsa hans matintag vid varje given tidpunkt: Det är inte bara vikt att titta på att du siktar på när du försöker boka om mängden mat som en valp måste ta, vad man ska fråga om är den mängd mat som han tar som skulle göra honom orolig hela tiden. Tips om potträning en valp föreslår sällskapsdjur mästare att följa detta tillvägagångssätt eftersom de skulle hamna leder honom timme efter den andra för att få honom att producera.

Begränsa vattenintag: Ge hunden vatten när du tar honom utanför buren. Under varma eller torra säsongen, måste de matas med vatten för att fylla på förlorad vätska till följd av den hårda sol och hetta. Om det finns bara tillräckligt med vatten matas på hunden, är det ett bra sätt att påskynda potträning. Aldrig överdriva denna begränsning eftersom de skulle bli uttorkad.

Har bättre vetande: Allt som sällskapsdjur ägare inte måste vara väl tänkt som det är i honom, att liv och beteende valpen beror på. Tips om potträning en valp ska vara på toppen av sin lista, varenda sak som befälhavaren behöver planeras noga och noterade på ett litet anteckningsblock för honom att hålla som en dokumentation av vad som gjorts och vad annat återstår att gjort för valpen.

Felande valpar: Det är valpar som begår misstag när potträning. Om det finns fall av oregelbundna tider för kissar eller bajsa, aldrig tillrättavisa dem eftersom det finns en tendens att bryta verksamheten och det kommer att ta tid igen för att motivera honom att göra det. Ångest kan orsaka förstoppning och detta kan allvarligt påverka sina vanor och schema.

Tips om potträning en valp är inte svårt nog att injicera i sitt sinne, särskilt när de började på tidigt i livet. En god herre är en bra tränare och en bra valp beteende kan tillskrivas denna dygd.