vad exakt alla ogillar om hunden skäller problem och anledningen

Hundar kan ha flera beteendemässiga problem, men den enskilt mest irriterande är oftast en skällande problem. För att sluta skälla problem hos hundar, är det definitivt nödvändigt att undersöka en hel del olika anledningar till att din hund kan skälla. Den skällande är ofta en reaktion på något i den omgivande platsen. Din hund kanske vill visa sin dominans när det finns verkligen en andra vovve eller annat djur i ditt område. Valpen kan eventuellt demonstrera territoriellt beteende, eller skällande kan verkligen bara helt enkelt vara ett roligt uttryck. Vissa hundar som inte är socialiserade till andra hundar kan utveckla en skällande problem.

Vissa ägare inspirera skällande genom att belöna det några sätt, även om det kan vara i en viss negativ uppmärksamhet. Ditt husdjur måste tydligt veta att skällande är inte riktigt acceptabelt och bör aldrig bli belönad för det. Det är oftast inte ett bra alternativ att skrika av ett husdjur för barkning för orsaken att det bara negativt förstärker beteendet genom att ge det särskild uppmärksamhet. Om din egen hund kan skälla utanför huset och du låter honom in, kommer de sällskapsdjur missförstår att hans beteende är faktiskt acceptabelt och helt enkelt fortsätta denna negativa aktivitet. Den doggy kommer säkert att fortsätta att skälla om du trösta honom när han skäller eller ge honom en njutning att lugna ner eftersom han missförstår exakt vad du gör och tror att han definitivt är uppskattad för skällande.

Det finns gott om många bekräftade metoder för att korrigera ett hörntänder beteende problem skälla. Om vovven har en skällande problem med mobiltelefon eller dörrklockan ringer, till exempel, bör du inte reagera på detta. Vid ljudet av en ringande telefon eller dörrklocka, kanske en hund ägare förbli lugn, som kommer att meddela sin hund att dessa ljud är ingen anledning till oro eller panik. Du bör träna ditt eget husdjur tidigt på att inte reagera på vissa ljud, som mobiltelefon ringer eller knackar på din dörr. Regelbundet gör dessa typer av ljud medan du är utbildning du pooch hjälper.

Även om skällande är definitivt orsakar problem när din ägare är faktiskt borta, kan det förebyggas. Hörntänder som gick normalt och som har leksaker att ockupera dem är inte lika stressade, stressade och benägna att skälla som de som inte gör det. Om din vovve har skällande medan ägaren kan vara borta, får han inte hälsade när komma hem, helt enkelt som hälsade när han har helt lugnat ner sig. Beröm din hund när han är faktiskt ganska och leverera en negativ konsekvens (t.ex. en bark krage eller högt ljud) när ditt husdjur skäller överdrivet.