Vad gör du när dina barn vill ha en hund

Hundar har en dragningskraft som mer eller mindre 50% av de människor i världen faller i, kanske ännu mer. Ofta barn ber sin mamma och pappa för att få dem en. Om du märker att dina barn håller ber dig för en hund, oroa dig inte eftersom du är inte den enda förälder som har detta. Du bara måste verkligen fokusera på att avgöra om du vill få en hund och måste hantera det ansvar eller säga nej till dina barn och bryta deras hjärtan.

Hundar kan bli en viktig del av familjen och de kunde säkert lägga massor av kärlek och glädje. Dock kommer husdjur att vara en hel del ansvar med all städning efter, promenader, någon annan verksamhet. Du kan göra det enklare för dig men genom att öva en produkt som kommer att lära dig hur man gör utbildning hund lydnad och ge information om utbildning en weimaraner.

Fråga dig själv om du har råd med en hund är vad du verkligen behöver ställa dig själv först. Du kan också verkligen måste tänka på om du har tid för en hund. Du kan också verkligen måste tänka på om du har budget för en valp eller om du inte gör det. Tänk på att ha en valp kan vara väldigt dyrt, så du måste se till att du har de extra pengar som behövs för hundmat, vacciner och andra krav som hund kan ha.

Om du säger ja – Här är vad du gör om du gör ett beslut att grotta i de ständiga förfrågningar för din hund. Låt dina barn vet att det kommer att bli en del arbete. Informera dem om att det finns några ytterligare sysslor som de måste distanser på som matning och promenader med hunden. Berätta stora barn att de verkligen kan skulle behöva vara de som ansvarar för promenader med hunden när de kommer hem från skolan.

Djur är ett delat ansvar i hemmet och när du bestämmer dig för att ha en, kommer alla verkligen behöva beck i. Dessa ansvarsområden är gonna inkluderar bad och behöva ta med din hund till hunden veterinären. Dessutom, när du får en hundvalp, vänligen tänka th övergivna stora sällskapshundar på härbärget först innan rubrik till djuraffären för en valp.

Om du säger nej – Tårar är sannolikt att leda så se till att du verkligen har förklarat för dina barn varför du inte kan ha hunden hemma. Dessutom kan du föreslå några val, en guldfisk kanske eller en ofarlig katt.

När du lär dig tips om träning en weimaraner, kan du göra då äga en valp gå mycket smidigare. Du kan också träna din hund med hjälp av en hund beteendevetare. Slutligen, försök och dra nytta av den tid du spenderar med din hund. Valpar är de allra bästa och ha kul med dem medan de fortfarande är unga.