vad gör svanar äta här är en lista över mat till dig som guide på ett effektivt mata svanar

För människor som fortfarande planerar att vara svan Raisers, tenderar de att vara omedvetna om vad svanar vill äta. Det har blivit en gåta för dem. De brukar vända sig till gäss eller blandningar kyckling och göra dem så svan flöden. Men, återigen, vad gör svanar äta?

För människor som inte vet ännu, svanar är normalt växtätare. Det finns dock ett antal arter som äter insekter och vattenlevande djur. Eftersom maten inte är naturligt äger rum, är det alltid viktigt för människor som uppfostrar dem att inse vad gör svanar äta.

Följande är en omfattande lista över livsmedel förklaring om hur svanar förvärva dem:

Ett. insekt:
Swans strövar vanligtvis runt nedsmutsade grunder. Oavsett insekt som de kan se på marken, plocka de på dem och svälja dem. Dessa insekter kan innehålla skalbaggar, sniglar, och många fler. Detta är verkligen den mystiska sak om vad gör svanar äta. I sina yngre dagar, kan de äta för mycket grön mat, men som dagar går förbi, de så småningom blivit allätare – äta både köttig insekter och gröna växter.

2. Grönsaker och spannmål:
Vanligtvis är detta vad domesticerade svanar äta. För svanar som lever på gårdar, de är gjorda för att äta liktornar, vegetabiliska överblivna och korn.

Tre. vattenväxter:
Svanar stannar på vattenförekomster, vilket är varför de är också sårbara för att äta vattenväxter. Livsmedel kommer inte att vara ett problem för svanar som används i vattenlevande organismer. Vanligtvis tar de rötter, stjälkar, knölar, blad. Swan raisers som har konstgjorda sjöar eller dammar måste se den akvatiska näringskedjan som svanar behöver.

4. små vattendjur:
Dessa är intaget av gamla och mogna svanar lever i naturliga dammar och sjöar under en lång tid. Denna typ av mat grupp omfattar små räkor, små fiskar och andra små vattenlevande djur.

Med hjälp av denna lista över vad gör svanar äta kommer att vara en mycket bra guide på ett effektivt mata dem. Det är mycket viktigt för svanar att få rätt mat de behöver för dem att inte gå bort från din bostad. Mat och vatten är de största saker som gör svanar hänga omkring i ditt parti.