valp utbildning tekniker – Lära kommandot för att komma

Kommandot för att komma är förmodligen den viktigaste lydnad kommando du någonsin kan lära din valp. Inte bara för hans eller hennes säkerhet, men det kan ge dig en känsla av förtroende för din valp och ger din valp mer frihet att springa. När du och din valp är ute i parken eller bok kan du låta din valp gå ut utforska på hans eller hennes egen.

Med undervisning i come kommandot valpen kommer att vara alert och redo att svara på dina kommandon att komma. När valpen har tränats korrekt kommando för att komma han eller hon kommer att ge en omedelbar reaktion när de hör ditt kommando, varje gång, oavsett vad som händer omkring dem.

Inte lura oss själva, för att få ett bra svar på kommandot för att komma är inte alltid lätt att uppnå. Det finns en hel del valp utbildning tekniker som hjälper med kommandot för att komma, men det doe oss ta en hel del arbete, och sanningen är att det är mycket svårt för vissa valpar att få det 100% rätt. Utbildning valpar är lättare med mycket unga valpar. Unga valpar älskar att följa dig runt och ofta bara köra upp till dig. På detta tidiga stag allt du behöver göra är att säga orden kommer eller kommer hit som de kör upp till dig. Se till att du berömma din valp när de kommer till dig.

Börja inne i huset utan distraktioner runt. Knäböj och säga komma eller komma hit och när valpen kommer till dig, beröm och belöna dem för deras insatser. Upprepa denna övning flera gånger under dagen och under hela veckan.