vända en hund affisch till ett konstverk

Jag vet vad du måste tänka. En hund affisch? Ett konstverk?

När vi tänker på ordet, “affischen,” de flesta av oss föreställa oss en skrikig, rynkig bild med trasiga hörn och rivna kanter, scotch-tejpade på baksidan av tonåring sovrum dörr eller en högskolestudent sovsal vägg.

Visst, inte en Van Gogh av någon definition!

Men med alla de stora inramning och laminering alternativ som finns idag är det möjligt att förvandla din favorit hund eller valp print till ett mästerverk att någon hund älskare skulle vara stolt att visa!

Ett bra alternativ för att skydda och visa din hund utskrifter är trä-montage. Laminerade, trä monterade affischer eller utskrifter är chic, tilltalande och lämplig i alla miljöer!

När du väljer att ha din hund affisch trä-monterad, är det fäst en 3/8 tum träfiberskiva och lamineras sedan med en ultraviolett filtrering film. Denna film isolerar din hund affisch eller tryck från smuts, fukt, fingeravtryck och andra potentiellt skadliga element.

Din trä-monterad hund affisch trimmas därefter, fasade och slutade i svart för att skapa en vacker, elegant konstverk!

Trä-montering är tillgänglig för de flesta affischer upp till en viss storlek. Om trä-montering är inte tillgänglig för din önskade storlek hund affischen, kan du välja att ha det laminerade vilket kommer att förlänga livslängden på utskriften.

Nästa gång du handlar på nätet för en ny hund eller valp affisch att pryda din vägg, ta sig tid att överväga dina inrama alternativ. Det kan kosta lite mer för att få din affisch inramad, monterade eller tovigt, men slutresultatet kommer att vara värt det.

Du ska ha en snygg, attraktiv, välbevarade konstverk som du kan vara stolt att visa på någon vägg i ditt hem!