Varför köpa ekologiska sällskapsdjur leveranser

När du köper sällskapsdjur leveranser, kan du fråga dig själv, “Varför köpa ekologiskt?” Svaret ligger hos de material och biprodukter från tillverkningsprocessen. Traditionellt tillverkas PET-produkter är gjorda med syntetiska fibrer. De bolag som tillverkar sådana produkter förorenar miljön kraftigt. Köpa ekologiska varor kommer att ge dig sinnesfrid att veta att du ger de allra bästa produkterna för ditt husdjur. Genom att använda ekologiska produkter som du kommer att förbättra livskvaliteten och livslängden på ditt husdjur.

Dessa företag släpper miljontals pounds av giftiga kemikalier i luft, vatten och jord. Bara detta kan orsaka ditt husdjur, och du, att utsättas för dessa gifter som är skadliga. Frisläppandet av de här kemikalierna orsakar också biologisk nedbrytning i jord och vatten, och de farliga gifter bedrivs också i troposfären, den lägsta skikt i atmosfären, där de kommer att finnas kvar, vilket orsakar skador under långa tidsperioder.

Som om försämringen av vår miljö är inte tillräckligt, de produkter som dessa företag producerar är skadliga för våra husdjur också. År 2007, det var en stor återkallelse på sällskapsdjur när FDA upptäckte att vetegluten används i foder för sällskapsdjur var smittat med melamin. Melamin är ett kemiskt ämne som används i plast, och är tänkt att användas för att göra daltamaten att verkar ha mer protein. Melamin är extremt skadligt för djur, eftersom det ger upphov till bildning av kristaller i njurarna, vilket kan utvecklas till njursvikt. Många hundar och katter har dött av att äta mat fläckas med melamin.

Köpa ekologiska varor kommer att ge dig sinnesfrid att veta att du ger den bästa maten och tillbehör för ditt husdjur. Genom att använda ekologiska produkter som du kommer att förbättra livskvaliteten och livslängden på ditt husdjur. Även många företag som producerar organiska sällskapsdjur produkter är miljömedvetna, med alla naturliga material i hela tillverkningsprocessen. Detta ger dig ännu större anledning att köpa ekologiska miljövänliga leveranser för ditt husdjur. Golden Pet Supplies, bär tillverkaren av Joint Re-Leaf och hund vitaminer, och en återförsäljare av alla ekologiska och miljövänliga sällskapsdjur leveranser, ett brett utbud av produkter som är säkra för ditt husdjur och är tillverkade i ett miljövänligt sätt. Från hund sängar tillverkade av återvunnet soda flaskor, till halsband och koppel gjorda av bambu, till ekologiska hundgodis, bär det den perfekta produkten för att passa dina behov.

Copyright 2009