varvet av lyx – hund sängar

Dessa dagar, kan du även få din hund en lyxig säng, allt beror på vilken stil du vill ha, och hur mycket du är villig att spendera.

stilen av bäddar

Först ut, vilken typ av sängen gör din hund ut? Vissa är nöjda med en stor, plysch kudde, andra gillar att sova på en säng eller soffa. I vissa fall kan du hitta hund sängar som är bokstavligen miniatyr versioner av mänskliga sängar, soffor och soffor. Det finns också, runda (sk donut säng) och avlånga sängar. För mindre hundar, kan en fin rund hund säng vara perfekt. Om du har en stor hund, då de avlånga hund sängar kan vara bäst, din dyrbara husdjur kommer att ha stor tröst.

specialfunktioner

Med de riktigt high-end hund sängar, finns det några extra saker du kan få och / eller du ska leta efter. Först ut, kan de komma med ytterligare kuddar, och du vill vara säker på att skydden för sådana kuddar – och sängen omslag – kan tas bort, och kan tvättas i maskin. Det finns också minne skum, vilket är idealiskt för att ge din hund en riktigt bekväm säng. För ökad komfort finns hund sängar som kommer med fleece, och även varma, mjuka filtar.

Hjälp för äldre Skadad och

Eftersom hundar kan skadas, och de får värk och smärta när de blir äldre, det finns även hund sängar som kan ge dem lindring och tröst. Du kan beställa en speciell ortopedisk säng som ger perfekt stöd till sin ömma rygg, leder, nacke och muskler. Det finns även special funktioner som en nylonfodret för inkontinenta hundar.

sova någonstans

Vissa hundar tenderar att föredra att bo utanför, så om du vill ge ditt husdjur en fin hund säng för utanför, det finns några funktioner för att överväga. Var noga med att sängen är stryktålig och vattentät. Det finns sängar som bara vattenavvisande, och de kan vara billigare, men man måste tänka på hur sannolikt det är att sängen kommer att få dränkt. Om du har en trevlig skyddad plats för ditt husdjur – kanske en trevlig hundkoja – då bara vara vattentät är okej. Vissa sängar kommer med anti-mögel skydd och andra sängar hund har inbyggda kåpor för att skydda ditt husdjur från vind, regn, och skarpt solljus. Beroende på var du bor, kan någon eller flera av dessa vara ett problem. Som med andra sängar, vara säker på att de utomhus som du tittar på har avtagbar klädsel för lätt att hålla ren.

miljövänlig

Dessa dagar, med fler och fler människor oroliga för miljön, kan du också få en säng för din hund som är allt ekologiskt. På så sätt kommer även din hund lämnar inte mycket av ett fotavtryck på miljön.

Så, oavsett behoven för din hund, kan du hitta en hund säng som är perfekt för dem.