växer älska din smutsiga hund

Stad kärleksfull verkställande bor i helt rena, perfekt inredda hem, driver mycket dyrt och regelbundet detaljerade bil plötsligt finner smuts, hår och dregla överallt, helt skiftar livsstil och förälskar sig i allt. Låter detta bekant för dig? Du är inte ensam!

Så hur hamnade du med din hund?
Om du är någonting som jag, var allt det tog en titt från Chan, den vackra Chow eller kanske i ditt fall utseendet från Lucy underbara Labradoodle eller Buddy Regal Boxer.

Jag träffade min pojke Chan några dagar efter att han hade förlorat sin livslånga vovve pal Kaiya. Han var olycklig. Han skulle inte äta, precis som runt. Vad gör du, men hjälpa honom genom hans sorg? Vi blev kär.

Välsigna hans hjärta, vid sex års ålder var han så snyggt och prydligt som jag är. Han var inte stor på stränder eller pölar lera, inte tänka med fötterna torkas, och tack vara att himlen aldrig dreglade. En annan ren freak!

När min Channie flyttade till Doggie Heaven vid 14 års ålder, insåg jag hur mycket jag hade vuxit älska “vovven” livsstil.

Två månader senare var jag saknade fortfarande min hund-pal, och allmänt känsla olycklig.

Annonsen i tidningen läste: Blue Chow valpar. Vad är det? Kanske jag borde “ta en titt.” Titta bara. Ärlig.

Hur kan du motstå denna lilla grå boll av päls? Viftande så hårt hela hennes botten var i aktion och piddling överallt av upphetsning. De har bara ett sätt att stjäla ditt hjärta.

Köra iväg med henne i mitt knä, som de flesta av oss skulle, undrade jag “vad sjutton jag har jag gjort?”
Hon tittade upp, gav mig en liten aning, och allt var bra i min värld.

Men alla hundar inte skapade lika. Till skillnad från min pojke Chan, var min flicka Keisha ingen ren freak. Leker i havet, gräva i sanden, och umgås i mudpölar, var en dålig kombination för min bilbarnstol.

Hur hanterar du de smutsiga tassar på din matta eller dregla och sand på bilen klädsel?

Röran i min bil var tillräckligt för att motivera mig att starta ett nytt företag. Det måste finnas andra som mig, hund älskare som också älskar en ren bil och hus.
Mitt företag gör Praktisk Pet sits hund bil täcker som faktiskt fungerar. Andra produkter som kommer på rad omfattar snart giftfria, biologiskt nedbrytbara lukt skivor, rengöringsmedel och andra “praktiska” produkter för djurägare.

Så, är allt väl som slutar väl. Vi skapar liv runt dessa dyrbara sådana som tillåter oss att leva livet mer fullständigt. Precis som ni, ofta mycket till vår förvåning nya karriärer, bostäder och attityder uppstår för oss hundälskare. Vem visste vad du var i för!

Jag älskar mitt nya liv, och med min vovve inspirerad kreativt tänkande, kan återigen njuta av mina vita mattor och rena bilsäten.