visdom intern utbildning din valp

Inbrott din hund inte kommer att bli en promenad i parken. Men, gör det ändå eftersom det kommer att göra din valp och du en värld av goda. Här är några av dess fördelar.

Ett. Det skapar gränser för din valp. Medan din valp är förvisso tillåtet inomhus, är det ändå viktigt att sätta gränser. Genom intern utbildning din valp i tidig ålder, lär sig det där det är tillåtet att gå in i huset, och vad det är tillåtet att göra. Till exempel, kommer din hund lära sig vilka rum det kan komma in i huset och vilka områden som är tabu.

2. Det lär din hund att följa en eliminering schema. Till skillnad från katter, hundar är inte riktigt ett fan av kattlådor. Genom att lära din pooch en “eliminering schema”, kommer det så småningom lära sig vilka tider under dagen du tar det utomhus för att befria sig själv. Detta, i sin tur, kommer att stoppa din hund från att urinera och avföring inomhus.

Tre. Det lär dina regler hound hus. Inte bara hus utbildning din valp lär din hund att eliminera dess avfall utomhus, lär det också att inte utföra vissa åtgärder inne i huset. Träna din pawed pal tillräckligt bra, och det lär inte gå och sitta på möblerna, inte tugga på folks skor, och inte kryssning bordsskivor och räknare.

4. Det skapar ett balanserat förhållande mellan ägare och husdjur. Visst, du vet att du är ditt husdjur befälhavare. Men, vet din pooch detta? Om den inte gör det, måste du lära den att lektionen inte orsaka hunden att leva i fruktan för sin ägare. Snarare är det att lära ditt husdjur disciplin.

Fem. Det håller ditt hus renare. Även om detta kan vara en av de mest uppenbara fördelarna med en välutbildad pooch, är det verkligen värt att notera.

House träna din valp är oerhört viktigt. Gör det och hjälpa din hund att bli en toppen hund!