westie utbildning för trevliga resor med ditt husdjur

Resa med hundar är inte ett ovanligt scenario. Kändisar och vanliga människor lika, många av dem tycker att det är lustfyllt att resa med fyrbenta följeslagare. Vem skulle inte vill ha en livlig, modig men vänlig west highland terrier som resesällskap? Ta din westie tillsammans kan göra dina resor roligare och spännande särskilt om ditt husdjur är utbildad för detta. Men om du tror att Fido är ännu inte redo att gå ombord, bättre börja din westie träning så snart som möjligt.

Låt din hund att interagera med andra hundar och djur. Presentera dem för människor som alltid besöker ditt hus, såsom vänner, grannar och män leverans. Sedan ta dem till offentliga platser såsom parker att få dem som används för massor av människor samt fordon och höga byggnader. Korta bilturer att plocka barnen i skolan, besök veterinär eller släppa av en kompis är bra sätt att få din hund används för att gå platser.

När du går på en lång resa, är framförhållningen verkligen behövs. Om du kommer att vistas i ett hotell, bättre gå till ett djurvänligt en och göra en bokning i förväg om möjligt. Oavsett om du reser med bil, flyg, tåg eller båt, avgöra om det är säkert för din hund. Ta honom till veterinären och se till att alla nödvändiga vaccinationer är uppdaterade. Fråga efter vaccination rekord och certifieringar hälsa eftersom dessa saker krävs när du reser med flyg.

Om du inte är säker på att hans vanliga mat finns i din destination, ta med tillräckligt mycket av det tillsammans med vatten på flaska för att förhindra magbesvär som orsakas av plötslig förändring av kosten. Du kanske också vill ta hans favorit saker såsom leksaker och filtar för att ge tröst och få honom att känna sig hemma även om han är miles hemifrån. Mediciner och Emergency Kit bör också ingå i din westie s bagage.

Oavsett din destination, låt inte din westie lämna huset utan identifiering. Identifiering taggar måste innehålla viktig information såsom din hunds namn, ditt namn och kontaktuppgifter bör din hund gå vilse. Du kan också välja att permanent identifiering såsom mikrochips och tatueringar.

Resa med ditt husdjur är en spännande upplevelse. Med framgångsrika westie utbildning, är att resa inte bara spännande utan är också säkert både för dig och din westie.